Često postavljana pitanja

Nadamo se da se odgovori na vaša pitanja nalaze u ovoj sekciji. Ukoliko ipak imate još nedoumica, kontaktirajte nas putem ovog vebsajta, Instagram ili Facebook naloga.

Pitanja i Odgovori

Poklon kutiju možete naručiti upravo ovde, na našem sajtu „present.in.rs“ ili na našem instagram nalogu „present_special_boxes.“

Najbolje je poručiti poklon minimalno 24-48 sati unaprijed, što nam daje vremena i omogućava održavanje dobrog kvaliteta i usluge. Pokloni poručeni Petkom posle 12:00 biće isporučeni u Ponedeljak naredne nedelje.

Može se platiti i kešom i karticom. Uplata se vrši po preuzimanju paketa u slučaju plaćanja pouzećem. U slučaju direktne dostave na adresu osobe koju želite iznenaditi, uplate se vrše kreditnom karticom*.

*Bankovna transakcija je moguća u slučaju da nema uslova za plaćanje karticom, kontaktirajte nas putem emaila ili Instagram naloga „present_special_boxes“

Dimenzije kutije su 30cm x 32cm x 11cm (dužina, širina, visina).

Naravno! Ukoliko imate želju da Vaš poklon dodate kutiji, potrebno je samo kontaktirati nas upravo ovde, na vebsajtu „present.in.rs“ ili na našem instagram nalogu „present_special_boxes.“

Naša misija

Znate da je vaša voljena osoba zaslužila nešto posebno! Pokazati nekome koliko su posebni nikad nije bilo lakše i zanimljivije! Mi smo firma koja pre svega ima za cilj pomoci Vam da usrećite onoga kome naša kutija pripadne. Osim pružanja kvalitetne usluge, cilj nam je da izmamimo osmeh na lica zadovoljnih mušterija. A ne zaboravimo veoma bitnu stvar, mi smo jedni drugima najbolji poklon.

Poklon može stići na Vašu adresu, ili direktno na adresu osobe kojoj želite pokloniti. Vreme isporuke odredjujete upravo Vi!

Za sva pitanja i nedoumice kontaktirajte nas putem ovog vebsajta, Instagrama ili Facebooka.